Active Members Weekend 2019

Learn more about this activity here.

English below!

Op 10, 11 en 12 mei, is het (eindelijk) tijd voor onze jaarlijkse activiteit: Het Actief Leden Weekend! Tijdens het actief leden weekend, geniet van een weekend met de actieve leden van onze vereniging. Dit weekend zal gevuld zijn met verschillende activiteiten, onbeperkt drinken en het ontmoeten van nieuwe mensen!

Verder, ieder actief leden weekend heeft een speciaal thema. Het thema van dit jaar is: ‘’Wie is de mol?’’. Gebaseerd op de populaire televisieserie, organiseren we een weekend vol met mysterie en spannende opdrachten om te volbrengen!

Algemene informatie & voorwaarden:

• Alleen actieve leden van DaVinci kunnen zich opgeven voor deze activiteit. Actieve leden zijn leden die een studie volgen/gevolgd hebben in Venlo op Fontys Venlo, HAS Venlo, of Maastricht University, op de datum dat ze zijn ingeschreven voor een lidmaadschap van DaVinci van het huidige schooljaar. Alumni leden, oud-leden en donateurs kunnen zich niet opgeven voor deze activiteit.
  • De kosten van deze activiteit zijn 65 euro. Dit is all-inclusive.
  • De betalings- en inschrijvingsdeadline voor deze activiteit is 26-04-2019

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

At the 10th, 11th and 12th of May, it is (finally) time for our next annual activity: The Active Members Weekend! During the active members weekend, you’ll be enjoying a weekend with the active members of our association. This weekend will be filled with many activities, unlimited drinks, and meeting new people!

Furthermore, every active members weekend has a particular theme. This years theme is: ‘’Wie is de mol?’’. Based on the popular Dutch television program, we’re organizing a weekend with lots of mysteries and exciting tasks to clear!

General information & conditions:

• Only active members of DaVinci can sign up for this activity. Active members are members that were enrolled in a study in Venlo at either Fontys Venlo, HAS, or Maastricht University, on the date that they signed up or renewed their DaVinci membership for the current year.  Alumni members, former members, and donors cannot sign up for this activity
  • The costs of this activity are 65 euro. This is all-inclusive.
  • The payment and sign up deadline for this activity is 26-04-2019
  • The deadline to cancel your registration for this activity is 26-04-2019. If you cancel your registration, we’ll be able to pay back (a part) of your payment.

When?

Friday 10-05-2019 @ 17:00